Hundstädning varje dag

När man har hund gäller det att se över den hela tiden. En hund kan aldrig lämnas ensam, och det ska den heller inte göras, eftersom man aldrig vet vad en hund kan ställa till med. Nu har man kanske en lydig och snäll, men då och då kan det bli så att hunden kan försöka hitta på något busigt, särskilt då den behöver göra sina behov och ingen är hemma. Utöver det behöver man varje dag se till att hunden inte förstör möbler etc.

Men i allmänhet är det så att hundar stökar ned mer än vad man tror. När det är vinter ute drar de in både grus och snö utan att tänka sig för, samma sak när det regnar att de blir våta och skakar av sig vattnet inomhus. Därför kommer man behöva städa mycket. Men om det nu är så att man inte har lust att städa så pass mycket kan det vara läge att överväga att ta in alternativ. Ett sådant alternativ är anställa någon eller ta in en städfirma som sysslar med hushållsnära tjänster. Varför ska man då ta in en sådan städfirma?

  • Man kan få en skattereduktion och därmed få tillbaka halva betalda summan.
  • Man får ett fint städat hem av städproffs.
  • Man gör det helt lagligt (inget svartjobb).

Sedan lagen om hushållsnära tjänster kom för ett par år sedan har många olika firmor startat, däribland en del städföretag. Ett av dessa är Hemresursen som erbjuder både städning av olika slag (hemstädning, flyttstädning) etc. samt fönsterputsning. Gå in på Hemresursen.se för att läsa mer om städningar för att få ett rent städat hundhem.